Denmark
Valutaer:

Shipping & Returns


Shopping sikkert

Vi bruger state-of-the-art kryptering teknologi til at beskytte dit kreditkort / personlige oplysninger. Du kan placere din ordre (er) ved hjælp af Secure Socket Layer (SSL). Digitale certifikater data krypteret med SSL-teknologi, som er branchens standard metode til at beskytte web-kommunikation. SSL sikkerhed protokol giver datakryptering, servergodkendelse, besked integritet, og valgfri klient-godkendelse for en TCP / IP-forbindelse. Siden SSL indbygget i alle større browsere og webservere, blot at installere et digitalt certifikat tænder deres SSL kapaciteter. SSL leveres i to styrker, 40-bit og 128-bit, længden af ​​den "session key"; genereres af hver krypteret transaktion. Jo længere nøglen, jo sværere er det at bryde krypteringen kode. Fodbold Fanatikere bruger 128-bit kryptering. De fleste browsere understøtter 128-bit SSL-sessioner, de trillioner af gange stærkere end 40-bit-sessioner.

Fragt og levering Returnering eller udveksle elementer Du har 30 dage fra datoen for afsendelsen at returnere en vare til en udveksling eller tilbagebetaling. Bemærk venligst at du har 14 dage til at udveksle eller returnere genstande diskonterede eller salg poster.

Engangsartikler Et produkt vil kun blive accepteret til ombytning eller tilbagebetaling, hvis det returneres ubrugte, ubeskadigede og i ny stand. Alle piercing er afsendt i klare plastposer og forseglet med en børnesikret etiket, som giver kunderne mulighed for at se de elementer og stadig gøre brug af vores fantastiske returpolitik Men vi vil ikke bytte eller refundere enhver vare af piercing, hvis vi mener, at forseglet emballage er blevet åbnet eller manipuleret med. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

Hvis en vare er blevet indgraveret vi ikke tilbyde en ombytning eller give en fuld refusion. Vi vil dog tilbyde en 50% refusion.

Sikker Shopping Assurance Hver online transaktion dig med vores butik er 100% sikker. Under Fair Credit Billing Act, kan din bank ikke holde til mere end $ 50 i spidsen for svigagtig afgifter. I tilfælde af uautoriseret brug af dit kreditkort, du har brug for dit kreditkort udbyder i overensstemmelse med sine rapportering regler og procedurer.

omkostninger for forsendelse og ekspedition Hvis du ikke er sikker, noget, du vil have, er på lager, kan du konsultere vores online-tjenesten eller send os mails til at hjælpe. For in-lager poster, vil vi sende dem ud, så snart din betaling er bekræftet, er din leveringsadresse verificeret. For out-lagervarer, vil vi informere dig så hurtigt som vi, hvis du er interesseret.

International forsendelse Vi er stolte af at UPS / DHL / Fedex / TNT / USPS til at bruge som vores primære luftfartsselskab. Du skibe pakker mandag til fredag ​​og i de fleste områder jorden er at levere forsendelser på lørdag. Husk, nogle af vores produkter er lavet på bestilling og skib fra alternative leje. Sørg for at tjekke et produkt detalje side at kontrollere, om din vare har en leveringstid.

Forside |   Privacy |   Fragt og levering |   Site Map |   Kontakt os
Copyright © 2020 www.gaelledumortier.com. Powered by ADIDAS
Din IP adresse er: 34.204.200.74     adidas originals , Adidas Neo , adidas Mænd , adidas Kvinder , adidas Kondisko